Către românii botezaţi, adică ortodocși

Draga romanule, tu nu ai ajuns in neclaritate mare foarte repede, ai fost ‘facut’ multe decenii si inselat. Dupa anii ’20 o armata de sociologi, psihologi si teologi, care aveau in spate cete de arhiconi, au inceput sa lucreze la schimbarea constiintei tale ortodoxe. Dupa anii ’20, meseriasii mai sus amintiti au schimbat calendarul Ortodoxiei din Romania, bagandu-te intr-un timp ne-liturgic si ne-bisericesc, timp in care se scalda umanismul cu demonii care l-au nascocit. Apoi, dupa anii ’60, ti-au bagat Ortodoxia in consiliul mondial al bisericilor dracesti, in uniunea gandita de satana. Mai tarziu, in anii ’99, meseriasii ti l-au adus pe dumnezeul umanismului, pe papa, in tara ta, spurcand pamantul domnitorilor si al voievozilor Printi ai Crestinatatii, ocazie cu care te-au pus sa strigi in fata umanistului papa UNITATE, UNITATE (min. 0.53)! Ai uitat? Dupa anii 2010, au trecut la paganizarea cugetului ortodox cu capitolul Boca-Prislop, care pictase printr-o biserica nebotezati-umanisti si eretici precum Francisc de Assisi si Ulfila. Meseriasii au incercat apoi o vreme scurta sa ti-l bage si pe aiuritul Nil Dorobantu pe gat. Ca mai apoi, in 2016, sa faca sinod ‘mare si sfant’, cum ‘nu a mai fost pe pamant’, in care au legiferat ca nebotezatii-eretici sunt crestini, sunt madulare ale Trupului lui Hristos. Ba mai mult, in sinodul Cretan, dracesc, antidumnezeiesc, antihristic, antipatristic si antiscripturistic, ti-au transmis ca Ortodoxia nu este Biserica Primara Apostoleasca, Sfanta, ca acea Biserica s-a faramitat si pierdut de-a lungul celor doua milenii, ca ei prin ecumenism vor sa realcatuiasca tocmai acea Biserica Apostoleasca, si ca Ortodoxia luata in sine, de una singura, este o secta, o denominatiune.

Nu a durat mult pana au inceput sa-ti dea socuri, de genul ‘predica unui preot ateu’, ca mai apoi sa-ti demonstreze ca Ortodoxia este o homosexuala desfranata si o pedofila mizerabila, vezi cazurile episcopului de Husi si preotului lautar. Toate acestea au fost gandite, calculate, aduse in fata constiintei tale in momente ‘cheie’, intre anumite evenimente si conditii in care se afla constiinta ta.

Iata de ce ai tu constiinta mutilata, tulbure si resoftata, ca s-au facut eforturi colosale ca tu sa crezi ca ‘ei’ iti vor binele, ca sunt de-ai Domnului, ca sunt credinciosi. Dar diavolul a primit impotriviri de la Hristos-Dumnezeu si s-a amarat: a fost lovit de Intrupare, de Inviere, de Cruce, de Maica Domnului, de mucenici si marturisitori care nu au vrut sa vanda Odorul Cel Preasfant al Credintei dumnezeiesti, Ortodoxia, sau Dreapta Credinta Revelata si Sfanta.

Acum satana e amarat si amarat o sa ramana pana la Sfarsitul Veacurilor si pana in Veci, desi, incearca din rasputeri sa nu mai lase pe nimeni sa mearga in Mantuirea lui Hristos, sa participe la Viata Cea Vesnica a Preasfintei si de Viata Facatoarei Treimi. Ce face acum? Acum si-a scos arhiconii la bataie, demonii cei mari ai Iadului, teologii si apropiatii diavolului, aghiotantii directi, care inseala arhierei, preoti, diaconi si monahi cu sofisme incalcite si dementiale, asa cum vedem ca actioneaza acum cryptoecumenistii si neoecumenistii. Voi sa nu uitati, romani botezati, nu cu persoanele omenesti aveti voi lupta acum, ci cu demonii din ei si din spatele lor. Inarmati-va bine, stati neclintiti in Credinta, nu va luati privirea din Ochii lui Hristos, priviti totul prin Ochii Lui, prin Evanghelia Lui, prin Sfintii Lui si prin toti cei ce au toleranta ZERO pentru capitolul ‘negocierea Adevarului’. Nu trebuie sa uitati faptul ca Adevarul nu negociaza NIMIC cu intunericul si cu minciuna, cu erezia si cu pagansimul acestei Lumi cazute si autonome.

SA STAM BINE, SA STAM CU FRICA, SA LUAM AMINTE!