Antimisul şi Sfântul Mir

Esti preot ortodox, nu vrei sa te alipesti de erezia uniatiei ecumeniste, ai intrerupt comuniunea cu ultimul tau ierarh apostat, eretic-ecumenist, cu sinodul apostat din care face parte, ramai pe loc! Fa-ti slujba acolo unde esti, sau unde poti, in loc discret si linistit, in beci, in padure, in proprietate privata, nu te baga in alte lucruri, jocuri, idei, ideologii, pareri, asteapta ca ierarhul tau sa se dezica public de ecumenism si de celelalte mizerii si minciuni ereticesti.

N-ai antimis? Nu-i problema! Cu doar 300 de lei cumperi un epitaf nou de la un magazin, il asezi pe masa unde liturghisesti mereu, asezi pe el un iliton (o bucata de panza) pe care sa asezi potirul si discul si pe care poate sa cada vreo farimitura de Euharistie, iliton pe care il tii pe epitaf.

Nu prea mai ai Sfantul Mir? Nu-i problema! Picatura aceea care ti-a mai ramas in sticluta, o pui intr-un litru de ulei de masline si asa poti sa ai pentru orice nevoie (mirungeri botezuri, remirungeri pentru neortodocsi-eretici care au fost candva botezati si se reintorc in Ortodoxie sau pentru a-ti sfinti paraclisul si camera unde slujesti-vezi arhieraticon, pag 173).

‘Afirmația că nu sunt valide sfintele Taine și Dumnezeiasca Liturghie a prezbiterilor care trec la încetarea pomenirii numelui episcopului locului nu este valabilă. Harul preotiei nu este un monopol al episcopului, fiecare prezbiter slujeste in virtutea faptului ca a fost Hirotonit, Harul savarsirii Sfintelor Taine nu se retrage in mod magic de la prezbiteri pentru ca nu mai pomenesc pe episcop, cu atat mai mult cu cat prezbiterul ramane in credinta ortodoxa, ingradindu-se de episcopul ce invata eretic. Sfantul Maxim Marturisitorul ne da aceasta marturie, si anume ca acolo unde se afla Marturisirea Corecta a Credintei acolo se gaseste si harul Sfantului Duh si deplinatatea Bisericii Catolice Ortodoxe deci si puterea de a savarsi Sfanta Liturghie si Sfintele Taine la prezbiterii ce s-au ingradit de erezie.
Modelul și izvoarele istorice referitoare la întreruperea pomenirii numelor Episcopilor eretici sunt Sfinții și de Dumnezeu purtătorii Părinții ai noștri, precum Cuviosul Maxim Mărturisitorul, Cuviosul Teodor Studitul, Părinții Aghioriți din timpul Patriarhului Ecumenic cu cuget latin, Ioannis Vekkos, Sfântul Grigorie Palama, Cuviosul Iosif Vrienios, Sfântul Marcu Evghenicul6 și Părinții Aghioriți din timpul Patriarhului Ecumenic ecumenist Atenagora.’

E apostazie globala si tocmai asta nu vad botezatii umanisti, fie ei slujitori sau mireni. Apropo, umanismul este paganism si erezie!!!

N.B. Recomand liturghisirea cu putine persoane, maxim zece. Ramanem discreti, caci nu vom spune vrajmasilor Tai Taina Ta, Doamne…