Curva veşnică

Am o sila viscerala fata de cei ce nu vor sa afle adevarul, fata de cei ce nu vor sa auda despre adevar, fata de cei ce lancezesc in balele lor lipicioase in care zac continuu. Poate sa fie si mama postului mare, eu tot sila fiintiala am fata de aceste legume necomestibile si urat-mirositoare, care se zvarcolesc in minciuna si umanism, in antropocentrism si auto-suficienta, fata de toti cei cititi dar neaerisiti, altii inculti de neimaginat, papusi ale unui sistem satanist, roscove aruncate porcilor care conduc lumea draceste, stafiilor si zombilor care stau la tv 12 din 24, mamelucilor care nu vor sa auda decat de pipi, papa, caca si, carora daca le dai film si o paine, se bucura ca au motiv sa defecheze, se bucura ca li s-a mai ars un ceas din viata privind minciuna-tv. Dom’le, nu m-ar interesa ce face fiecare in viata lui, in programul lui, dar de ce se mai mira debilii astia ca nu inteleg de ce traiesc? De ce sunt deranjati acesti zombi de Hristos, de icoane, de Sfinti, de credinta pasnica a Crestinismului? Ca popii si episcopii sunt de neincredere, cica, si nu se merita sa asociezi pe Dumnezeu cu ei. Dar cine i-a distrus pe popi si episcopi? Voi, masoneria, voi presa, voi care conduceti legea, institutiile si lumea. Voi i-ati distrus, voi acuzati acum pe Dumnezeu si Biserica Sfanta? Voi care i-ati inrolat in masonerie si in duhul-tv, in consumerism si lacomie, egoism si prostie! Nu voi le promovati pe acestea toate? Nu voi prin emisiuni, filme, concursuri, legi si masoneli de-ale voastre?

Popor indobitocit si plin de dobitoci, ati fost bagati intr-un film cu prosti, intr-un film SF in care nu exista pic de realitate, dar pe care voi ati ajuns sa o vedeti ca realitate pura! De trei secole lumea este condusa centralizat, iar voua tocmai de cativa ani au inceput sa va vorbeasca de globalizare, adica de centralizarea intregului Pamant. Orbi si prosti batuti in cap, mergatori degeaba la serviciuri, la vot si la slujbele bisericilor parohiale sterile! Lumea este condusa de trei secole de aceleasi familii de indraciti si tocmai dupa al doilea razboi mondial au inceput sa va mai spuna public cam cum stau lucrurile, dar voi nu vreti sa auziti. Nu vreti pentru ca ati devenit mormane de minciuna, de piatra si de lene fiintiala, traiti ca niste sinucigasi care vedeti racheta venind catre voi dar asteptati scarbiti pana ajunge sa bubuie in capul vostru, sinucigasi care stati pe marginea blocului si asteptati sictiriti sa bata vantul mai tare ca sa cadeti, mumii-umblatoare, vii-morti, cadavre-ambulante, zombificati din care curg garabetii. Aia sunteti! Nu va pasa de strabuni, de istorie, de familie, de pamant, de credinta, de nimic. Singura pasiune a voastra e sa nu aveti pasiuni!

Nu va pasa ca sunteti mintiti continuu de tv, de legiuitori, de societate, de profesori, de politicieni si banditi, nu va pasa. Nu e cu pipi, caca, papa, nu va pasa! Nu va pasa ca cei ce ascund, apara si in acelasi moment injura pe cei ce conduc lumea, sunt chiar cei ce conduc lumea, chiar ei sau aghiotantii lor care folosesc cea mai vicelana tehnica: aceea de a se lauda si injura pe ei insisi, ca voi prostii sa nu va dati seama ca ei sunt. Nu va pasa ca masonii pitesc continuu capul sarpelui, pe sionisti, ca zeii isi apara dumnezeii, ca oriunde auziti orice, dar nu de capul sarpelui, de dumnezei. De ce nu auziti? Pentru ca nu vreti sa auziti! Voi sunteti fii lor, asa cum ei sunt fii diavolului, fii tatalui minciunii. Nimeni nu vrea sa auda ceva de rau despre tatal lui, asa cum nici dumnezeii acestui veac nu vor sa se auda nimic de tatal lor. Masonii sunt fii nelegitimi ai diavolului, iar sionistii fii legitimi. Dar cine sunteti voi, zombizatii? Voi sunteti facaturile acestor fii, prostimea, cocalarimea, zombii-de-tv, incultii si retardatii. Va place sa fiti asa ceva? Va place ca ‘ei’ toti au facut democratia, tirania, comunismul, fascismul, nazismul si plutocratia? Ca au facut toate revolutiile si razboaiele? Ca te radiaza acum prin wireless? Ca-ti dau sa mananci numai otravuri? Ca te pun sa te razboiesti cu Hristos, cu vecinii, cu fratii tai de sange? Ca te indeamna sa devii incestuos, zoofil, necrofil, pedofil sau homo? La asa filme si emisiuni te uiti tu si copiii tai? Pe asa oameni ii pretuiesti tu cand le faci jocul? Acum ai aflat al cui esti, al diavolului si al cozilor lui de topor. Sa nu cutezi sa spui in fata Infricosatorului Judecator-Dumnezeu ca nu ai stiut. Sa nu cutezi, ca foc vesnic se va pravali peste tine in vazul tuturor pamantenilor… Curva vesnica si urat-mirositoare ce esti!