Abatorizarea ortodocșilor

„Din punctul meu de vedere domnul Daniel Ciobotea si toti cei care ii impartasesc ideile ecumeniste sunt eretici. Ortodoxia e deja pusa in sicriu de acesti oameni nefericiti.

Daniel si suita lui distrug tot ceea ce avem mai scump: credinta noastra strabuna.

Ei spun ca participarea BOR in Consiliul Mondial al bisericilor se face pentru a predica Ortodoxia in fata celor rataciti. Dar acesta este un motiv de inspiratie demonica.

Prin participarea ecumenistilor imbracati in straie ortodoxe se produce un ceva infiorator: ortodocsii sunt dusi in ratacire iar sarmanii eretici sunt odihniti in credinta lor gresita.

Atat ortodocsii care ii urmeaza pe falsii arhierei, cat si sarmanii eretici care sunt si ei faptura lui Dumnezeu sunt in mare pericol.

De ce spun mare pericol?

Ortodocsii se departeaza de credinta cea dreapta iar ereticii se bucura vazand iudele ecumeniste in capistile lor eretice, mangaindu-se cu ideea ca si ei se afla in adevar.

Acestor lupi cu engolpioane li se potriveste cuvantul Mantuitorului:

„Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că închideţi împărăţia cerurilor înaintea oamenilor; că voi nu intraţi, şi nici pe cei ce vor să intre nu-i lăsaţi.”

Cum sa nu plangem si sa nu ne tanguim vazand aceste vremuri amare.

Cu putin timp in urma am purtat o discutie cu o femeie de 90 de ani, de credinta papistasa care mi-a povestit o intamplare din copilaria ei.

Fiind mica in clasele primare a fost cu copii de la scoala intr-un sat de ortodocsi. In acel sat era hram si erau prezenti in jur de douazeci de preoti ortodocsi. Acestia au „batjocorit” pe papa si credinta papistasa.

Ea a ramas foarte uimita de aceste cuvinte straine pentru urechile ei. Ajungand mai pe seara acasa i-a povestit tatalui ei despre cele spuse de preotii ortodocsi iar tatal ei a linistit-o spunand ca aceia nu au dreptate.

Insa, dupa opzeci de ani, un preot „ortodox” se roaga in satul ei, in „biserica” ei impreuna cu popii papistasi.

Sarmana femeie se bucura acum pentru faptul ca „au lasat cearta ortodocsii si „catolicii” si vor sa se uneasca”.

Aceasta femeie are un suflet foarte bun si in zadar am incercat sa ii explic faptul ca lucrurile nu stau deloc asa.

Anul acesta, in luna ianuarie ma intalnesc cu o femeie papistasa care mergea in oras la capistea ei sa se roage pentru „unirea bisericilor”. Era „Săptămâna de rugăciune pentru unitatea creştinilor”.

Spunandu-i ca nu exista decat o singura Biserica – cea Ortodoxa a ramas foarte uimita pentru ca nu auzise in viata ei asa ceva (avea peste cincizeci de ani). A crezut ca sunt sectant deoarece „patriarhul” Daniel si preotii ortodocsi nu invata asa ceva.

Avand contact cu oameni de credinta papistasa am aflat ca preotii „ortodocsi” sunt o prezenta permanenta in „bisericile” „catolicilor”.

Oamenii simpli se bucura de prezenta acestor serpi si se mangaie cu ideea ca si ei se gasesc in adevar.

Asadar cei de alta credinta, datorita ecumenismului, au inceput sa afirme ca „bisericile sunt surori”, ca si ei sunt in adevar, despartirea a fost datorita unor patimi omenesti iar cei de astazi fiind mai buni, merg spre unire.

Iata rodul otravit al intalnirilor ecumeniste: impingerea oamenilor spre iad.

Nimic, absolut nimic bun nu este in ecumenism.

Ecumenismul este produsul masoneriei iar „fratii” de loja cu engolpioane pun umarul la scopul suprem al acestuia: venirea Antihristului.” (un comentator via ortodoxinfo)