Situaţia din România

In Romania avem o ceata de ereziarhi, ierarhii, caci ei au intemeiat aceasta erezie a ecumenismului in Romania, in sensul ca ei au adus-o aici, si o sumedenie de preoti, monahi si mireni care sunt participanti la aceasta erezie. Fiecare preot care are comuniune cu ierarhul sau apostat are de fapt comuniune cu erezia ecumenismului, asa cum fiecare mirean care are legatura bisericeasca cu acesti slujitori, sunt partasi la aceeasi erezie. Panerezie.

Dar de ce par aceste vorbe dure, fanatice, taioase si nemiloase? Simplu. Acesti ierarhi au inceput implementarea ereziei umaniste si sataniste a ecumenismului de multe decenii, nu de acum, doar ca la Creta in 2016 au acreditat-o pe faţă si sinodal. De aceea se intelege simplu de ce comuniunea cu ierarhul apostat te pune in relatie cu erezia ecumenismului, asa cum legatura cu preotul apostat te pune ca mirean in aceeasi legatura cu apostazia insasi.

Multi smecherasi pseudo-apologeti intreaba malitios:  ‘cand au intrat ierarhii in apostazie? Data, luna, ora…’ Acestora le raspunde chiar data sinodului cretan din vara lui 2016-27-Iunie, sau data sinodul bor din toamna aceluiasi an, 29-Octombrie : ierarhii care au participat in Creta au devenit apostati in vara, iar ierarhii care nu au fost la Creta, dar au acreditat Creta in sinodul bor din toamna, au devenit si ei lepadati. Oricum…, auziti voi vreun ierarh bor urland contra apostaziei acreditate sinodal la Creta?

Dupa toate acestea, ca o bomboana pe coliva bor-ului ex-ortodox, dupa ce mai toti preotii, monahii si mirenii bor au ales sa se complaca in apostazie, s-au intrezarit la orizont forte noi, culmea, chiar din randul celor ce pareau ca se impotrivesc sinodului talharesc cretan: crypto-ereticii, sau crypto-ecumenistii. Ce au facut fortele noi? Au inceput sa apere indirect tocmai ecumenismul, tocmai erezia si pe eretici: ba ca n-ar fi asa mare apostazie, ba ca trebuie un contra-sinod megaloman care sa urecheze si sa dezbrace de vesminte pe ierarhii si preotii ecumenisti, ba ca ierarhii trebuie sa se auto-cateriseasca, sau ca trebuie sa se faca un sinod super-cosmic pentru care Hristos o sa invieze si pe ierarhii mutati la Domnul in cele doua milenii de Crestinism. Numai hahalerisme!

Ce fac acesti criminali crypto-eretici? Ei in fapt apara subtil ecumenismul, induc o stare de anesteziere a celor putini ramasi vigilenti, ii asigura pe romani ca ei sunt excesiv de coerenti cu ceea ce spun, si ca toti oamenii trebuie sa asculte de ei pentru ca sunt teologi de marca, doctori-teologi, atoniti etc. Ce coerenta si consecventa au avut acesti asasini silentiosi, lunetisti ce au pus pe ‘cei alesi’ in tinta lunetei? In aproape 21 de luni de la sinodul antihristic din Creta, acesti scelerati au spus zeci de variante si de aiureli: intr-o luna spuneau una, in cealalta luna spuneau alta, in nordul Romaniei spuneau ceva, mai in sud spuneau altceva. Ca sa nu mai spun, felul in care s-au coalizat si des-coalizat aceste ultime suveici ale satanei: au fost uniti cu Banceniul, s-au separat de Banceni, au fost uniti cu Pireul, s-au separat de Pireu, au fost uniti cu Athosul, s-au separat si de Athos. Acum sunt ‘chipurile’ separati: Beius-Oraseni-Radeni-Urziceni-Banceni-Pireu, pe o parte a cryptoecumenismului, iar lavriotul athonit unit cu dottore, in cealalta parte cryptoeretica. Dupa ce ei toti au fost initial impreuna. Care e coerenta si consecventa?

Romani, dormiti linistiti caci aveti ceea ce meritati! Dupa suflet dă Domnul. Totdeauna!